Srylius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Bunu deneyip tecrübe edebilirsiniz sadece html giydirmek değilde gerçekten profesyonel bir şeyler yapmak istediğinizde müşteri paneli indirim tanımlama gibi zorlanacağınızı göreceksiniz "

Düşünceleriniz o kadar iğrenç ki yanıt bile vermeyeceğim aşağıdaki lisans yeterli olacaktır sizin o kendinizi bu işin Elon Musk'ı zanneden havalarınıza.

WiseCP tüm geliştiricilere destek olmak için destek talebi oluşturup geliştirici olmak istiyorum dediğiniz takdirde sizlere kısıtlı bir sürüm ile birlikte geliştirici erişimi ve lisans tanımlar bunda garip olan nedir ? Herhangi bir sınava veya bilgi yeterliliğine tabi tutulmazsın. Kaldı ki bilgi vermek amaçlı yaptığım bir yoruma asabi ve saldırgan cevabından zaten amacın açık ve ortada seninle şuan neyin polemiğini yaşıyorum veya ne anlatmaya çalıştığını dahi anlamıyorum fakat internetten başarılı insanların sözlerini aramak yerine sana tavsiyem daha çok çalışıp kendini geliştir ve yaptıklarınla kaliteni kişiliği ön plana cıkar forumda millete laf sokarak ancak komik duruma düşüp insanlara alay konusu olur ismini karalarsın