Hocam çok geçmiş olsun �nşallah daha güzel bir kapı açılır sormak istediğin bir soru var 28 yıldan beri yanınızda çalışan o işçi ne kadar tazminat alacak Ve sizi zorlarsa mahkemeye verirse Hadi tazminatım hadi tazminatım çabuk ver hemen istiyorum dese zorunuza gider mi üzülür müsünüz cevabınız benim için çok önemli
Sizin işçiyi tenzih ederim Ama bir algı var bazılarında;
benim üzerimden trilyonlar kazandınız 30 yıl boyunca vereceksin Tabii ki
Beni asgari ücretle çalıştırdın benim sayemde Sen trilyonlar götürdün arkadan şimdi Battın Beni ilgilendirmez vereceksin gibi cümleleri var....
Hocam tüm işçilerin tazminatlarını ödedim. Hatta 1'er maaş fazladan ikramiyeleride vereceğim. O konudan yana sıkıntı yok.
Hocam şu kömür işi ile ilgili bilgi verirmisin?
Biz kömür ihracatı yapan bir ülkeydik. Doğalgaz yokken bu ülke 25-30 sene önce kömürle bütün ülke ısnıyordu kalanıda ihraç ediyorduk.
Geçen sene bulunduğumuz sitede kalorifer'de kömür yakılıyordu baktım ukrayna hepsi neden böyle oldu?
Kömür ihracatı yaparken... Üstelik tüm ülkeye yetip kalanı ihraç ederken... kullanımı çok az olmasına rağmen kömür ithalatı yapar olduk?
Bu arada geçmiş olsun
Ticaretin kuralları var... uymazsanız Ticaret acımasızdır.
Yerli kömürlerin fiyatları çok fazla arttı. 3 sene önce 210 TL'ye aldığımız kömür şu anda 1.700 TL. Rusyadan fazlasıyla ithal kömür geliyor, rekabet oldukça arttı. Bizim sektörde önüne gelen geçen kömür işine girdi.