Bireysel silahlanmaya karşıyım silahımda yok. Ama e-devlet üzerinden başvuru yaptım.
Kobane olaylarında esenyurtdaydım 300-400 kişi esenyurt'u karıştırdı marketleri yağmaladılar. Haberler vermedi ama youtube'da aratıp bulabilirsiniz.
Millet sopalarla evlere girmesinler diye apartman önünde nöbet tuttu. Bizimkiler dahil. Ben 4 defa polisi aradım yönlendirdim, geliyorlar, arkadaşlar orada dedi ama gelmedi.
2 saat sonra sokağın başından polis arabası geldi sokağa 2 tane biber gazı attı sokağa girmeden gitti. Teröristler binamızın yanındaki boşluktaydı. Aradım tekrar gelen olmadı. Polisde haklı birşey diyemiyorum.
Belkide sokağa girseler canlarından olacaklardı. 1-2 tane polis arabası 300-400 kişi ile nasıl baş etsin.
Şimdi milyonlarca dışarıdan gelen kendi ülkelerinde sicilinin ne olduğu bilinmeyen adamlar var.
Şimdi soru şu: Eğer apartmanlara silahlı adamlar girseydi biz sopalarla koruyabilirmiydik kendimizi?

Taşıma ruhsatı polis ve asker dışında 1 kişide bile olmamalı... Ama her evde işyerinde silah olmalı.