SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim ilçe 130 bin nüfuslu ve çalışanların çoğu sigortasız ve aldıkları ücret 7k son gelen zamlarla beraber 9k
Kıza diyorum neden 7 bine çalışıyorsun mağazada evde boş boş durmak olmaz diyor
Başkası 9k alıyor müşteri temsilciliği yapıyor
Bu dedigini 2002 2005 yillarinda yaşadim hadi işi ögrenelim bir yandan üni okuyoruz yeni başladik vs derken haftalık ücrete calişiyorduk. Askeri ücret nedir bilmiyorduk bile. Ha o haftaliklarin bile bir değeri vardi bizim için. 2010 askerden geldikten sonra yine hemen işe girelim kafamiz dagilsin diye bir yere girdim askeri ücret yarisi sigorta yok vs hadi dedik zaman gecsin başka iş bulana kadar günümüzü idare ederiz. 6 7 ay sonra başka bir arkadaşin ayrilmasi ile değere bindik askeri ücretten biraz fazla almaya başlamadik ve 2017 ya kadar ayni yerde devam ettik.Patron kücülmeye gidip sadece tek başina yazilima dönmesi ile kapandik ama tüm haklarimi verdi. Orada çektigim 6 7 aylik zahmet belkide şuan hayatimi degiştirdi tüm iş akışı bana kaldi ve hala çalişiyoruz.Bazen Firsatlar bu şekildede gelebiliyor.
Şimdi o kardeşlere bir yandan kiziyoruz ama bir yandan en çok hakkı ben veriyorum. Evde hiç bir iş yapmayan bir dünya genç var . Bir dünya genç iş ariyor ama herkes kolay iş masa başı ariyor.Çalişitigimiz firmaya okadar cok Cv ve iş başvuru formu dolduranlar varki inanilmaz. Bu yüzden insanlar 1 daima 0 dan büyük oldugu icin mecbur kaliyorlar.

Arkadaşin Konusuda kendisine değinmeyi unutmuşum. Öncelikle geçmiş olsun .Benim de en büyük hayalim kücükte olsa bir dükkanim olup kendi işim olmasiydi.2002 den bu yana başaramadik ihşallah bir gün diye simdi bakiyorum ve hesap yapiyorum ki anahtari çevirmeden gider tablosu muaazzam rakamlar . Hakkınız da hayirlisini diliyorum