ozzyozmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Tasarım görünümündeyken, tasarım panelinin sağ üst köşesinde bir düşüş menü bulunur. Bu menüden "Preview Mode" veya "Önizleme Modu"nu kontrol edin. Eğer bu mod açıksa, tasarım öğelerini görmeyebilirsiniz. Bu durumda, Normal Mod veya Tasarım Modu'nu seçin ve deneyin
2- Proje yapılandırması ile ilgili bir sorun olabilir. Visual Studio'da sağ tıklayıp "Set as StartUp Project" (Başlangıç Projesi Olarak Ayarla) seçeneğini kullanarak projenizi belirleyin ve ardından tekrar derleyip çalıştırın.
3- Projenizi tamamen yeniden derlemeyi deneyin. Bu, derleme işlemi sırasında herhangi bir hata veya uyumsuzluk olup olmadığını kontrol etmenize yardımcı olabilir.
4- Basit düşünüp bugta kalmış olabilirmi diye vs den cıkıp birdaha girin.
bekirctn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wpden ulaşabilirsiniz
Merhaba iki form un kodları bir diğerinin kopya yapıştır yapılıp editlenmiş haliydi sanırım bunda dolayı olmuş.
neyseki her büyük değişiklikten sonra yedek alıyordum. yedeklerden birini, birinci forumun nesnelerini yapıştırdıktan sonra, nesne kodlarını yeni foruma elle yazdım.
Sonuç olarak çözüldü. yoksa iki sayfayı da silip baştan yapacaktım.. yanıtlarınız için teşekkürler. özellikle de size sayın @ozzyozmen;