Selamlar, bugün Antalya’da drone çekimi için kırsal alana gideyim dedim. Merkeze yaklaşık 80 km uzaklıkta dağlık bir yere çıktım, yol tek şerit ve yağmurla birlikte her yer çamur ve kötü bi haldeydi. Bildiğiniz ormanlık in yok, cin yok. Her neyse, hafif rampa çıkarken önüme bir kadın çıktı yanında bir inekle gidiyorlardı, şaşırdım aslında. En yakın köy tahmini 10-15 km geride kalmıştı. Yol tek şerit ve dar olduğu için geçemiyordum, yol vermek istemiyordu hatta arkasına bile bakmıyordu kadın. Ben biraz daha yaklaşınca hızlı hızlı yürümeye başladı, ben de korktuğunu düşünüp durdum, biraz gitsinler öyle devam edeyim diye düşündüm, ama bir yandan da yanına yaklaşıp burada ne işiniz var diyecektim ve gitmek istediğim yere çıkar mı diye soracaktım ama kadın şöyle kafasını dahi çevirip bakmadı ve kadının hareketleri korktuğu için sanırım acayip tuhaftı. Ben frene basıp durduğum da 50-100 metre kadar ilerledi ineğiyle beraber, ardından bi anda kadın ineği bırakıp dağa doğru bildiğiniz koşmaya başladı galiba benim bir şey yapacağımı düşündü, ben de daha fazla korkmasın diye aracı geriye saldım uzaklaşmak için, aracı geriye salarken kadının tuhaf hareketleri benim dalgınlığıma sebep oldu ve sağ tarafımda bulunan yaklaşık 30 cm derinliğinde dereyatağına aracın sağ arka tarafını düşürdüm, aracın sağ arkası oturdu ön sağ lastik küçük bir taşa denk geldi, taş olmasa araba yan yatacaktı. Maalesef yakında yardım isteyeceğim hiçbir yer yoktu, yoldan da kimse geçmez, 1 sene orada dursam kimsenin ruhu duymazdı. Telefon çok az çekiyordu, zorla bi çekici buldum, çağırdım öğlenden beri dağın başında araçla uğraşıyordum, şükür sorunsuz çıkardık aracı. Maalesef iyi niyetim kötüye patladı diyebilirim. Kadın nereye gidiyordu veya gitti hiçbir fikrim yok. Rabbim kimseye kaza bela vermesin gerçekten. Fotoğraflar da çok da belli olmuyor ama…