Merhaba herkese bu sıralar hepimizin ortak problemi diye düşünüyorum web sektöründeki fiyatlamalar müşterilerin maduriyeti ve artık iş alınmaması son 3 aydır bir duraksama ile gidiyor 1 2 iş 1 ay içinde çok az denk geliyor genelde wordpress üzerinde çalışmaktayız

güncel taban fiyatları bu şekilde taban fiyatlarında bir sorun olduğunu düşünmüyorum (Kurulum açısından)
WordPress Kurulum Hizmetleri Yeni Taban Fiyatları
Blog - 400 TL
Kurumsal - 750 TL
E-Ticaret - 900 TL

sorun taban fiyatlarına 2 3 kuruş eklenip anahtar teslim hizmet verilmesi sonuçta ben taban fiyata uydum kafasına giriyor çoğu insan varsayıyorum 400 tl taban fiyat
üstüne 500 daha koyayım anahtar teslim iş vereyim kafasında olan insanlar var şöyle söyliyim burdaki çoğu hocamın fiyatlara sinirlenmesinin sebebi emeğin karşılığı
bu dediğim kafadaki arkadaşlarada benim tavsiyemdir emeğe yazık herkesin hakkı olanı alması gerekiyorki hepimiz iş yapalım sabit bir fiyattan devam edelim
şahsen grafik tasarım yapan arkadaşların sistemi gayet iyi şu zamana kadar gördüğüm herkes taban fiyattan gidiyor şunuda yapayım 100 200 ekleyeyim demiyor bu sayede herkes iş yapmış oluyor
burdaki diğer sorunda ölü fiyatlara iş yapıp müşteri madur olunca bu sefer ortada insan kalmıyor sayın yönetimden tüm web sektöründeki arkadaşlar için taban fiyatlarda
detaylandırılma yapılırsa çok iyi olur burdaki detaylandırma
yönetimin verdiği fiyata 200 300 tl ekleyip anahtar teslim olarak hizmet verilmesi bizim ortak sorunumuz şahsi olarak bu
detaylı bir taban fiyatı listesi yapılması çok iyi olacaktır anahtar teslim eklentiler vb. şuan ne müşteri güveni ne de sabit fiyattan bir iş var bu nedenden dolayı
çoğu arkadaşımızından olduğu gibi bende dahil benim tek ekmek kapım r10 dan yanlış anlaşılmasın isyan şikayet ve benzeri birşey değil bu genel bir maduriyet