Site adresi: PM
Sitenin aylık getirisi : 2500 – 3500 TL (Adsense) Banner ve Tanıtım yazısı ücretleri hariç.
Sitenin Reklam Anlaşması Var mı?: Var (4 Firma ile banner anlaşması mevcut. 6 Ayda bir yenileme yapılır. 6 ayda bir toplamda 15.000 TL ödeme alınmaktadır.)
Sitenin Tanıtım yazısı satışı var mı? : Var (Aylık 1-2 tane satış olmaktadır. 1000 TL’den Tanıtım yazısı satılmaktadır. ) Tanıtım yazısı kategorisinde yayınlanmaktadır.
Sitenin açılış tarihi: 5 YIL
DA / PA Değerleri :22/35
Kategori / sitenin içeriği: Teknoloji Blog / Haber
Günlük hit sayısı: 1000 – 1500 (2023 Ekim aylarında en az 1800 hit vardı.)
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı: 2019 yılında ilk domain olarak kendim satın aldım.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerikler ile satılıktır.
Hosting dahil mi?: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
Yazılım lisans sonlanma : Jannah Theme (Süresiz – Themeforestten alındı.)
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: bildiğim kadarıyla hayır yine de kontrol ediniz.
Marka Tesscili: Basın kategorisinde marka tescili mevcut.

NOT: 2019 yılında yayına almış olduğum Blog / Haber sitem satılıktır. Yunus Korkmaz ve Ayhan Karaman’dan almış olduğum Eğitimler sonucunda kendimi geliştirmek için açtığım bir projedir. Satmayı asla düşünmüyordum fakat bazı yeni girişimlerim mevcut. Ödeneği orada kullanmayı planlıyorum. Sitenin genel durumu iyidir. Baştan aşağı titizlik ile çalışıldı. Sitede 1200 ‘e yakın içerik vardır. Sürekli olarak çalıştığımız editörler de mevcut. Toplamda 4 editör çalışıyorduk şuan 1 editör ile devam etmekteyiz. Kendisi de R10’da mevcut. Site adresini özelden isteyip fiyat iletebilirsiniz şuan için kafamda herhangi bir fiyat yok. Ciddi alıcı var ise detayları görüşebilir ve tekliflerini iletebilirler.
6 ay boyunca PR çalışması için sıkı bir şekilde Google Ads çalışması yapılmıştır. Google’da birçok içerik veya kelime de siteyi görebileceğini düşünüyorum.

NOT: Adsense aylık getirisi geçtiğimiz yıl aylık en az 5.000 TL'idi. Geçtiğimiz yıl sonlarında gerçekleşen güncelleme sonrasında 2500 - 3500 TL arasına düştü.

Site için düşündüğüm fiyat: 200.000 TL'dir. (Pazarlık mevcut.)

Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

DA - PA :

GSC 3 AYLIK

GSC 6 AYLIK

ÖDEME EKRANI