Koray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, bir ay önce grip oldum ve ondan sonra gripten itibaren sol kulağım süreki ötüyor. Sessiz ortamda sanki kulağımda bilgisayar kasası çalışıyor. Daha önce daha azdı ancak arttı.

1 hafta içinde 2 kere olmak üzere ilçe hastanesi ve araştırma hastanesi kbb bölümüne gittim. İkisinde de kulaklarında bir sorun yok diyorlar. E bu sol kulağım neden ötüyor acaba?

Betaserc iki doktorda kullan dedi. İlçe hastanesindeki doktor da kortizon içeren bir ilaç verdi. Bunu günde 5-4-3-2-2-2 şeklinde içmem gerekiyormuş. Kortizon içerdiği için kullanmak istemedim ki araştırma hastanesindeki doktor da onu içme dedi. Geçeceğide kesin değil. Aynı şeyi dün araştırma hastanesindeki doktor da geçeceği kesin değil dedi. Ben bu kulağa napacağım? Sınava vs gireceğim, kütüphanede sürekli uğulduyor. Betaserc kullanalı da 2 gün oldu hiçbir etki etmedi. Yardım lütfen..
Merhaba,

Öncelikle çok geçmiş olsun. Aynı sıkıntılı durumu dün yaşadım. Yaklaşık 4-5 saat uğultu, sonrasında 1-2 saatlik hafif bir çınlama yaşadım. Gece 1 civarında geçtiğini fark ettim.
Çok yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorum. Dün gün içerisinde de odaklanmak için uzun süre kulak içi kulaklık ile müzik dinledim, bundan kaynaklı olabileceğini düşündüm.
Umarım tekrarlamaz ama tekrarlarsa bende doktora gitmeyi düşünüyorum.