Merhaba, kötü alışkanlıklardan kurtulup uzak durup sizce para kazanılır mı?
Bence evet kazanılır

Konu kime göre neye göre değişebilir

Abi sigara içersin, ya sigarayı bırakayım sigara parasına bitcoin veya altcoin alayım dersen

Alkol içersin içmiyim birikim yapayım dersen

Ya her gün lokantada yiyorum, bugün evimde yiyeyim veya hergun lokantada yiyorum haftada 1 lokantada yiyip her gün büfede yesen.

Bu şurdan burdan derken emin ol devasa paraya dönüşüyor, sen bile inanmıyorsun

İnanmadığın biriktirdiğin parayi
2 sene içinde 5 katına çıkacağını hayal bile edemezsin, ben kimseye yeme içme demiyorum ama, bı insanın kaybedeceği para bellidir, ama sen gidip 500 liraya cafede yemek yemek yerine bır dürüm yesen 300 TL kardaydin, ayda 9 bin TL yapar
Her ay 9 bin TL 300 dolar yapar, magic'e her ay 300 dolar atsan 300 adet desek 2 sene içinde 6 k dolar yapar, oda 1 aylık masrafını kısıtladığında, bunlar sadece örnek

Şimdi trolculer gelecek, eee sen tavuk döneri yemeye devam et'ciler

Sen belki işin vardır araban vardır, ama biz alayimiz yeni nesil evlenmemiş ve evlenememiş gençleriz

Birşeyler denemek zorundayız, ben gerçekten bu 2 sene içinde birikimlerim ile güzel para kazanacağıma inanıyorum, hiç biriktiğiniz parayı dk bir hesaplamayın, sonra insanın kafası bulanıyor, beklemek yerine parayı borsadab çekip arabamı alsam, şunu mu yapsam, sonra dönüp bakıyorsun arkana ula nerden topladım bu parayı diyorsun çok zevkliymis la,

Taktik vereyim, aç iken alışverişe gitmeyin

Ve canın birşey istediğinde aman alsam ne olacak nasılsa mideye gidecek faydası yok de geç, sadece canımın istediklerini erteliyorum, önemli ihtiyaç olanlar mecbur

(1 dolardan magic aldım, 1.123de satarım dedim ki 1.17 ye gelmiş)

Param az ve boğaya kadar kasami katlamaya çalışıyorum, kimse kimseye beleş bişe veremez.

bu gibi fırsatlara saldırın

Bir çekilişten 1 avax kazanmıştım 😁😁

Bogada satacam en az beklentim 500 dolar(konudan alakasız ytd)

Konu yatırım tavsiyesi değildir sadece para kazanın 🤪

Güvenilir bir borsa, bitcoin veya altcoin alabilirsiniz buradan

https://accounts.binance.com/register?ref=74435301

Referanssiz https://accounts.binance.com/register

Yatırım tavsiyesi değildir, konuya ekleme yaptım şimdi konu biraz referansa döndü ama yapacak bişe yok