Paylaştığım videolarda izlenme sayısı ile gelen beğeni/yorum/takip sayısını göz önüne alınca, videolar güzel diye düşünüyorum
1 dakikanın altında ve izleyenin beğeneceği tarzda videolar. Tek sorun yeterince kişi görmüyor
Belki de dediğiniz gibi olay algoritmadır, algoritmaya uyması için neler yapmak lazım buna yönelik bir bilgi kaynağı var mı
Not: Bunu Google'de araştırmıyorum çünkü oradaki bilgilerin hepsi birbirinden farklı, hangisi gerçek bilmiyorum
Instagram şu anda 15 saniye gibi kısa videolara önem veriyor. Youtube shorts vs her şey artık kısa videolara dönüyor. Videolarınızı kısa tutmanızı öneririm videoları sayfanızın aktif olduğu saatlerde paylaşmanızı öneririm.
Gün içinde birden fazla içerik atacaksanız bunu güne yayarak paylaşın.
Mutlaka her gün düzenli bir tane bile olsa içerik ekleyin illa video olmak zorunda değil.
Zaten sonrası tamamen zaman ve şansa bağlı birazda gündeme uyum sağlarsanız ister istemez içerikleriniz keşfette ilgi görmeye başlayacaktır. (Genelde ses getirecek seviyede popüler içerikler daha fazla ilgi görüyor ve keşfette yerini buluyor)