alprnoffline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun bir sebebi maaşla çalışan adminler günde 10 post 10 hikaye gibi girmek zorunda oldukları gönderi sayıları var. Onlarda otomasyonla ya da direkt indirip atıyorlar.

Neden keşfette?
Bu tamamen algoritma bunun cevabını kimse veremez sürekli gelişen bir yapay zeka var. Etiket kullanmak vs tamamen yalandan ibaret.

Algoritmaya uyum sağlarsan keşfette yerini alırsın bu kadar basit denklem. Gönderi HD ise bu bir avantaj fakat keşfete çıkma sebebi değil.

Keşfete çıkmak istiyorsanız olayın özü kısa ve öz olacak kaliteden ödün vermeyecek gündemi takip edecek. (Etiket kullanmayın benim tavsiyem)
Paylaştığım videolarda izlenme sayısı ile gelen beğeni/yorum/takip sayısını göz önüne alınca, videolar güzel diye düşünüyorum
1 dakikanın altında ve izleyenin beğeneceği tarzda videolar. Tek sorun yeterince kişi görmüyor

Belki de dediğiniz gibi olay algoritmadır, algoritmaya uyması için neler yapmak lazım buna yönelik bir bilgi kaynağı var mı
Not: Bunu Google'de araştırmıyorum çünkü oradaki bilgilerin hepsi birbirinden farklı, hangisi gerçek bilmiyorum