Merhaba, bu yazacaklarım tamamen bir fikrimdir ve yönetime bir şey yapılması için çağrımdır. Yönetimi seviyorum ve saygı gösteriyorum yoğun çalışıyorlar bizler için.

Az önce de bir konuda rastladım adam ticarete aılmaya çalışıyor hemen gelmiş bazı şahıslad aaa free trial aldın da satış mı yapıyosun falan

Yani allah aşkına neden insanların satış yapmasona engel oluyorsunuz? Ne bu kin ne bu nefret?

Aynı şekilde benim konularıma da yazıyorlar şurda daha ucuz şu şöyle falan. Daha ucuzsa git al kardeşim benim ekmeğimle oynama hakkı sana nerden doğuyor?

Gerçekten forum yönetiminin buna ciddi bir ceza getirmesi taraftarıyım. Burda hepimiz satış yapıp eve ekmek götürmeye çalışıyoruz ancak bazı afedersiniz çok bilmiş üyeler gelip buna mani oluyor. Bu istisnasız yeni üyeye de 1000 ticaretli kurumsal üyeye de oluyor herkese yapılıyor yani. Son dönemde de giderek artmaya başladı.

Ceza önerim: o kategoriden uzaklaştırmadır. Kademeli artmalıdır. Atıyorum ilkinde uyarı 2. Sinde kategoriden 1 hafta ban 3. Sünde kategoriden 1 ay ban gibi gibi.

siz ne düşünüyorsunuz? Tamamen kendi düşüncelerimdir nefretinizi bana kusmayınız lütfen.