SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi baktımda hocam fiyatlara tamamen merakımdan soruyorum, sizde .com domain 376 TL + .com.tr 60 TL toplam = 436 TL civarı bir fiyat çıkıyor. Benimde çokça kullandığım adını vermem uygun olmayacak sanırım ama bahsettiğim yeri anlayacağınızı düşünüyorum .com 128 TL’ye satıyor ve .com alana .com.tr bedava.

Benim merak ettiğim bu aradaki fiyat farkı neden kaynaklanıyor ? Orda bu fiyata satılabiliyorsa mantıken sizde aynı fiyata çeker müşterileriniz için rekabet edersiniz fakat yapmıyorsunuz.

Kusura bakmayın rahatsız ederse sorum isterseniz özel mesaj atın silebilirimde, kolay gelsin.
Forum bunun için var muhteşem soru teşekkürler ! Açıkçası Profilimizi incelerseniz anlayacaksınız ki elimizden gelen bir şey varsa buradaki kullanıcılar için her zaman yapmışızdır. Bahsettiğiniz firmayı tenzih ederek söylüyorum ki biz domain yenilemelerinde veya başka yenilemelerde kullanıcıları farklı fiyatlarla mağdur etmiyoruz biz de her şey şeffaf ve açık. Sorunuzun yanıtına gelirsek onların ve bizim maliyetimiz aynı olmasına rağmen onlar pazarlama çalışmaları kapsamında zararına bu domain adreslerini verebiliyorlar. Ancak biz seneye zaten mislini alırız mantığını gütmenin pek mantıklı ve etik olduğunu düşünmüyoruz. Açık konuşmak gerekirse çok cüzzi karlılık ile domain sağlıyoruz. Com için konuşursak bu karlılık 80TL’nin altında diyebiliriz.