Hocam okadar saçma geliyorki bu anlattığınız madem ki açık kaynağı ben geliştirip satamiyorum müşterilerine satıcı lisans li satsın ozaman burda belirtilmiş zaten avukat sitesinde gnu özgür yazılım lisansina sahip olanlar geliştirip satabilir ama mit Lisansı galiba bilmiyorum başka bir lisansmidir ona sahip olanlar satamaz gelistiremez diye bu satıcının sorunu değil midir zaten açık kaynak yasalmis geliştirilip satılması orayı iyi okursanız anlarsınız bu tamamen satıcı ile alakalı satıcı açık kaynak satiyorsa alan kişi geliştirip satabilir lisanslı satiyorsa geliştirip satamaz diye belirtiyor hemde .av.tr yani avukat olmasa o domaine sahip olmaz
Hala daha kaçış taktiği arıyorsun hocam avukatın sitesinde öyle yazıyor diye satıcının istemediği bir şey yapmak hadi hukuka uydurdun ahlaklı bir davranış değil önce. Azıcık gururu olan insan karşısındaki kişi istemediği halde o yazılımı alıp satmaz. Tekrardan belirtiyorum satıcı satışını istemediği halde açık kaynak olarak sağladıysa bunu size avantaj olsun kodlar şifreli olmasın rahatça ekleme çıkarma yapın diye sağlıyordur. Bunu suistimal etmek doğru bir davranış değil. R10 kuralları açısından söyleyeyim satıcı istemediği halde satarsanız ve satıcı bunları kanıtlayıp şikayet açarsa cezalandırılma ihtimaliniz çok yüksek. Buna göre hareket etmenizi öneririm.