Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben perfect panele 6 ayda 300$ ödeme yaptım. Bu süre zarfında panel aylık ortalam 180$ ödeme aldı. Hemen hemen kendini çevirebilecek seviyedeydi ancak beklentimin çok altındaydı, bu ayın 13'ünde kapatma kararı aldım.
En azından denemiş oldum ancak zor sektör. Bütçeniz kısıtlıysa ve Glycon lisansınız varsa bir süre devam edip işler büyürse geçiş yapmanız daha mantıklı olacaktır.

Bu piyasada ne yazılımlar gördüm Yıllardır SMM panel yazılımları çıkıyor.
Size iki sorum var, birincisi dosya teslim edecek misiniz? edecekseniz şifrelenecek mi? destek süreniz ve fiyatlandırmanız nasıl olacak?

Eğer dosya teslimi yapacaksanız W*rez'e düşmemesi imkansız.

İkincisi dosya teslim etmeyecek ve perfect panel gibi multi tenant tarzında bir yazılım çıkacaksa bir panel milyonlarca siparişe ulaştığında diğerlerinin performans kaynı yaşamaması için nasıl izole edeceksiniz.

Şu an üstte bahsettiğim yapıda paket satış sitesi yazacağım. Bir süredir üzerinde düşündüğüm şeyler.
Multi Tenant yapıda olacak, redis ve load balancer şart gibi gözüküyor. XX teknolojisini kullanmayı düşünüyorum gibi bütün önerilere açığım, işime yaracaktır şimdiden teşekkürler.

Ayrıca projenizde başarılar.
  • Mikro servis mantığı ile işleyiş olacak dosya teslimi olmayacak. Temel bir ana merkez sunucudan tüm satın alan kişilere yayılıyor sistem.
  • Aylık, 3 aylık, 6 aylık, Yıllık, Ömürlük abonelik şeklinde ödeme planları oluşturduk. Ömürlük paketler de barındırma ücretleri devam eden süreçler de yıllık olarak tahsil edilecek.
  • Destek konusun da 7 gün 24 saat kesintisiz teknik bilgi sahibi bir personel yer alacak canlı destekte ve destek biletlerinde.
Ek olarak diğerlerinden ayıracak bir çok özellik var sisteme dahil ettiğimiz fakat şimdilik bunları paylaşmak pek doğru olmaz ama api servislerinden tutun, otomatik servis oluşturma güncelleme ve güncel tutma gibi çok kapsamlı ve detaylı bir sistem içerisinde paket satışından tutun görevli kredi kazanma sistemlerine kadar çok geniş ve kapsamlı diyebilirim bir süredir üzerinde çalışıyoruz.

Süre şuan için tam net bir tarih yok acele etmek istemiyoruz yavaş ve temkinli adımlar ile projeyi ilerletip tek sefer de kusursuz bir iş çıkartıp piyasadaki tüm dengeleri değiştireceğiz ve söylediğinize ek olarak benim kalitem bellidir. Telafüz etmeme gerek yok bir işe giriyorsam o işten kötü veya insanların mağdur olacağı, memnun olmayacağı bir pay kalmaz o işte referanslarıma tek tek yazıp sorabilirsiniz.

Ve ek olarak şunun da müjdesini vereyim çok uzak bir tarih değil yayınlanma tarihi ve ömür boyu 30 gün ücretsiz deneme ile satışa sunulacak beğenen ve memnun kalan kişi veya kurumlar satın alacak işimizin o kadar da arkasındayız