Merhabalar,
Hocalarım lafın arasın girmiş gibi oldum ama bir sorum olacak.
Alkan Medyayı ben tanıyorum (o beni tanimasa da),Mehmet hocam projeniz dolayı sizi,Ajansco'yu da zaten gene biliyorum.
Şuanda ben roketbayim.com olarak iş yapmaya çalışıyorum.Şuanda sitemde hiç bir servis ekli değil diyebilirim.
Bütün sipariş veren kişileri Whatsapp'a aldım.
2 Gündür artık siteye servis ekleyeyim ve siteyi canlandırma peşindeyim.(Haftaya referans etkinliğiyle beraber başlayacağız,reklam ve hafif hafif seo'da yükselmeye çalışacağız)
Şuanda kazancım çok fazla değil(reklam verecek kadar bütçem var.)
Sizce kısa süre daha Glyconla devam mı etmeliyim? Yoksa Perfecte hemen geçmeli miyim?
Aklımda en fazla olan sorulardan bir tanesi de ya ben o kadar kazanamazsam sorusu var önerileriniz nelerdir?
Kusura bakmayın satır satır yazmışım.
Ben perfect panele 6 ayda 300$ ödeme yaptım. Bu süre zarfında panel aylık ortalam 180$ ödeme aldı. Hemen hemen kendini çevirebilecek seviyedeydi ancak beklentimin çok altındaydı, bu ayın 13'ünde kapatma kararı aldım.
En azından denemiş oldum ancak zor sektör. Bütçeniz kısıtlıysa ve Glycon lisansınız varsa bir süre devam edip işler büyürse geçiş yapmanız daha mantıklı olacaktır.
Şu an üzerinde çalıştığımız çok kapsamlı bir sistem var piyasadakileri ezip geçecek bir şey. Bekleme de kalın diyelim ne diyelim
Bu piyasada ne yazılımlar gördüm

Yıllardır SMM panel yazılımları çıkıyor.
Size iki sorum var, birincisi dosya teslim edecek misiniz? edecekseniz şifrelenecek mi? destek süreniz ve fiyatlandırmanız nasıl olacak?
Eğer dosya teslimi yapacaksanız W*rez'e düşmemesi imkansız.
İkincisi dosya teslim etmeyecek ve perfect panel gibi multi tenant tarzında bir yazılım çıkacaksa bir panel milyonlarca siparişe ulaştığında diğerlerinin performans kaynı yaşamaması için nasıl izole edeceksiniz.
Şu an üstte bahsettiğim yapıda paket satış sitesi yazacağım. Bir süredir üzerinde düşündüğüm şeyler.
Multi Tenant yapıda olacak, redis ve load balancer şart gibi gözüküyor. XX teknolojisini kullanmayı düşünüyorum gibi bütün önerilere açığım, işime yaracaktır şimdiden teşekkürler.
Ayrıca projenizde başarılar.