Ben direk aradağımda kampanyalardan bilgi almak istiyorum diyorum yönlendiriyor eğer değişmediyse deneyebilirsiniz ne için sorarsa kredi kartı için kampanyası diyin belki bağlanırsınız hemen
okul taksidi sebebiyle 5-6 sene denizbank ile muhattap oldum illallah ettim
Aynı sorunu dün bende yaşadım ve artık müşteri hizmetleri ile görüşmek durumunda kaldım. Aynı cihaz ile sık sık giriş yapmama rağmen hala güvenli cihaz diye zırt pırt mesaj gönderiyor artık.
bugün denizbanka gittim çoğu müşteriyi mobil bankacılık çalışmadığı için geri gönderip yarın çağırdılar. büyük ihtimalle hala mobil bankacılık sorunlu ve sizde bu sorunu yaşıyorsunuz. bilgi vereyim dedim
Sene 2012 karabük şubelerinde açılmış bir hesabım var. Kartımın süresi bitti , yeni kart almak için samsun şubesine gittim. Kartı almam için karabük şubesine başvurmam gerekiyormuş. O gün bu gündür ne zaman tabelalarını görsem, bir ufak sallar öyle geçerim.
Farklı birşey için iletişime geçtiğinizi belirtin daha sonrasında bağlandığınız müşteri temsilcisi sizi oraya yönlendirir.
kral sen yine iyisin ben açtığım her bankam 3 gün dayanmıyor patlıyor. nerdeyse tüm bankaları kullandım aahahahaaha
Kayıp çalıntı deyip bağlandığınız kişiden yönlendirmesini isteyin.
Türkiyeye gittiğimde ilk işim zaten var olan her şeyimi kapatmak olacak. Müşteri hizmetlerine bağlanamadım seslerini hiç duymadım 🥹 Kredi çekmiştim borcu komple kapatmak istiyorum kapatamıyorum. Mobil Uygulamasına giremiyorum.
En sonunda mail attım dün kredinin üzerine bir bardak soğuk su içmek istemiyorsanız beni arayın diye bakalım 72 saat içerisinde dönüş yapacaklarmış otomatik mail atıldı 😂😂
Arkadaşlar bu sefer robotu 10 dakika bekledim ve sonunda uygulamaya giriş yapmamı istemekten vazgeçti ve sms ile sıfırlamaya devam edelim isterseniz dedi, kabul ettim sıfırladım şükür.