Merhaba hocam , Bendede 2.5 yıldır british longhair var scotish cinsine kulak haricinde çok benziyor huyları karakterleri aynıdır . Biz ev yemeklererine alıştırdık hata yaptık yaş mama paketini görünce bile kendinden geçiyor ama hiç rahatsız etmez biz yemek yerken sadece gelir bekler verirsek yer . Bizde tabi zararlı olduğu için bazı faydalı olduğunu bildiğimiz yemeklerden çok az tadına baktırıyoruz onun dışındada 1-2 haftada bir yaş mama veriyoruz . Ama sizin kediniz yaş mama yemiyorsa wanpy vermenizi tavsiye ederim . Her gün 1 adet bundan veriyorum ben normalde günde 3 ile 6 adet arası bile verilebiliyor çok faydalı ama çok ucuz bir öğün olmadığı için günde 1 adet yeterli oluyor .
Linkinide aşşaya bırakıyim daha uygun satıcılar olabilir ilk gördüğümün linkini atıcam ben genelde 40 adet li şekilde alıyorum biraz daha uyguna geliyor araştırıp sipariş verin 10-15 adet ilk etapda . Her bir rengi farklı bir tat içeriyor . Örneğin birisi yengeçli birisi tavuklu birisi ördekli birisi etli . Araştırıp veterinerinizede sorabilirsiniz vermeden önce ama ben uzun süredir veriyorum ve çok araştırdım çok faydalı .

https://www.trendyol.com/wanpy/cream...hoC6CcQAvD_BwE