ozcanal60 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karadağa gitmek nasip oldu ama budvaya geçemedim bunun için size 2 tane ınstagram vlog sayfası bırakayım onlar budva kotor civarında yaşıyorlar. bizzat deneyimlerini paylaşıyorlar onların reelsleri izleyerek istediğiniz cevapları bulabilirsiniz. Ayrıca bunlar orada oturumu olan kişiler. sayfalarla hiçbir ilişkim yoktur bilginiz olsun. bunlardan biri aynı zamanda araç kiralama da yapıyor depozitosuz olarak. sadece tavsiyedir.

1.gigissbox
2.asslliininblogu ( araç kiralaması yapıyorlar )

Rica ederim

Hocam öneriniz üzerine aslının bloğu üzerinden ilgili firma ile görüşme sağladım.Sağolsunlar yardımcı oldular, günlük 50 euro gibi bir ücreti var ama depozitoları vs. yok saydığımızda bence makul bir rakam. Diğer türlü ucuza kiraladığımızı sanıp depozito üzerinden aynı paraları vermiş oluyoruz. 5 günlük kiralamamı yaptım şimdilik bir sorun yok gibi, gittiğimizde personel karşılayacakmış bizleri sonrasında işlemleri tamamlayıp aracı teslim edecekler.

Bu arada her zaman tutar mı bilmiyorum ben biletleri son güne bırakmıştım, dün gece 2 kişi sorguladığımda 15 K gösteren bileti bugün uyandığımda sorguladım 2 kişi 20 Kg bagaj hakkı ile gidiş dönüş 8700 gibi bir rakama aldım. Belki tamamen saatlik bir fırsattır bilemiyorum ama ilk defa sona bıraktığım bir şey avantaj sağladı. Yine de sona bırakın diyemem ama bende işe yaradı