Perfect Panel hiç çökmüyor mu? Bir teknik arızada bütün perfect panel kullananlar 500 - 403 gibi hata alıyor. Sunucu arızasıdır, teknik arızadır olabilecek şeyler kimse kusura bakmasın ama yazılımı satın aldınız diye "Zararımızı nasıl karşılayacaksınız?" veya "Açıklama bekliyoruz" gibi linçlemeler doğru değil. Önce sorun tespit edilir/çözülür sonra müşterilere "XX sorun vardı, Y kaynaklıydı sorun çözüldü" gibi bilgi verilir.
Perfect panel kullanırken oluşan sorunlarda bir kere bile "XXX kaynaklı Y dakika kesinti" oldu diye açıklama yapmadılar kimse de kalkıp "PARA VERDİK PARAA" demedi.
Memnun değil misin? altyapısı değiştir ama yazılımı değil sahiplerini satın almış gibi davranma.
3 Yıldır perfecpanel kullan biriyim ve evet perfecpanelde çöküyor ama sabahtan akşama kadar çöktüğünü bu süreçte hatırlamıyorum.
7 yıldır bu sektördeyim sayısız script ve yazılım kullandım, ama bu kadar kısa sürede ve en kötü yazılımda bile böylesine büyük bir sorun yaşamamıştım.
Ömür boyu lisanslı aldığımız bir yazılımda biz niye glycon bağımlı kalıyoruz orası da ayrı bir durum tabi.
Glycon geçeli yaklaşık 3 ay oluyor bu 3 aylık süreçte bu tüm sıkıntılar (Özellikle kendi sunucuları kaynaklı) birden fazla kez yaşandı. Zaten birşeylerin geleceği belli gibiydi.
Böylesine büyük bir markanın tek bir sunucuda tüm sistemi barındırıyor olmasına ben inanmak istemiyorum.
İstisnasız tüm site sahipleri etkilenmiş durumda. İnsanların ne yapmasını bekliyorsunuz? Ooo iyi oldu ya çözerler deyip günlerce susmasını mı?
Altyapı değiştirme elbise değiştirmeye benzemiyor o kadar kolay değil o işler.
Ben 3 ay önce glycon aldım üstüne birde sistemi taşıma için ayrıca 3-4K para harcadım. Bazı şeyler söylemek kadar kolay olmuyor.