Mimarlık alanında internet üzerinde belirli bir kitlem var.
AutoCAD program kullamı + Mimari proje çizimi ile ilgili bir eğitim içeriği hazırlamak istiyorum.
Udemy üzerinden yayınlanacak.
Günlük 4k Ziyaretçisi olan 1 Mimarlık Blog'um var, oradan Udemy eğitim satışlarına çok faydası olacagını düşünüyorum.
Daha önce eğitim yayınlayan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum açıkçası.
300 TL satışa sunulan bir eğitimden, bize kalan tutar ne kadar oluyor.
OBS üzerinden kayıt için bir kaç ayarlama yaptım, video ve ses için. Sesi tam beceremedim ama olduğu kadar bir içerik hazırlamak istiyorum
OBS dışında kayıt alınabilecek (Ses ve görüntü ayarları kolay olan) farklı bir sistem var mı.
Bu iş gerçekten kar ettiriyormu.
Genele baktığımda AutoCAD için 2.500 kişi satın almış, 300 TL'den satılıyor eğitim videoları ve 750.000 TL ediyor kaba hesap..
Genel miktar çok güzel, işçi maaşı 20.000 tl yani yaklaşık 5 senelik para kazanmak demek.
Bu veriler doğrumu, tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum.
Birazdan ilk video için konu belirledim, onu çekeceğim. Toplamda Mimarlık ve Program ile ilgili olarak Konu başlıklarımı da hazırladım.
Adım adım hem program kullanımı ögrenme, hem de mimari proje çizimini ve teknik detayları anlatmayı planlıyorum.
Hedef kitlem Mimarlık ve iç mimarlığı yeni kazanmış, 1. Sınıf - 2. Sınıf ögrenciler için
Mimari Plan
Kesit
Görünüş
Autocad Komutları / Kullanımı
Merdiven Çizimi ve
Detay çizimlerinin 0'dan çizimini anlatacağım.
Buna ek olarak egitimi alan kişiler için Çizim Ödevmleri, Hazır projeler gibi detaylarda paylaşmak istiyorum.
Sizce tutar mı ? Tecrübeli arkadaşlardan ve okuyan herkesten fikir almak istiyorum.