Merhaba, AdWords hesabımızı 4 kere askıya aldı ve sonrasında tekrar açtı. Kafasına göre bir askıya alıyor bir kapatıyor. 2 Hafta içerisinde 2 kez askıya aldı hesabımızı 1 ay içerisindeyse 4 kere askıya aldı. Yani ödediğimiz bakiye fazla birşeyde değil. 30 Gündür toplam harcadığımız para 14.090 TL Bunu neden yapar? 4 kere yapması hiç normal birşey değil. Sektör diş hekimliği, google adwords müşteri hizmetlerine bağlanıyoruz orda çalışanlar dünyadan bir haber sorsan adwords nedir onu bile bilmiyorlar kafadan birşeyler atıp cevap veriyorlar. Kim bilir ne kadar maaş alıyorlar acaba, onların yerine ben çalışsam daha iyi yardımcı olurum müşterilere, neyse bu askıya alınma muhabbetinden bıktık usandık var mı böyle sorun yaşayan? Bunu nasıl çözeriz?
Askıya alındıktan sonra bildirim yolluyoruz hesabı yine açıyorlar ama 5.kez askıya gidecek eminim, adım gibi biliyorum.Sürekli kampanya falanda oluşturmuyoruz. Sabit duruyoruz.
Hesap işletme doğrulamalı. Sabit bir kampanyamız var 1 aydır yaptığımız tek şey hesaba her gün 500 - 1.000 olacak şekilde bakiye atmak, başka birşey yok. Kart falan aynı, yani bıktık usandık.
Verdiği hataların kendisiyle hiçbir alakası olmayan bir platform google ads hocam.