Aslında böyle bir konu açmayı düşünmüyordum, ancak ilgimi çektiği için paylaşmak istedim. Malum, bu günlerde son trend ürünler arasında airfryer aksesuarları yer alıyor. Özellikle öğrenciler ve bekar yaşayanlar arasında yaygın olarak kullanılan 3.5/4 litrelik airfryer ve aksesuarları çokça talep görüyor.
Aksesuarlar arasında en çok talep gören ürünler arasında, silikon kapların sağlıksız olduğu düşüncesi nedeniyle borcam tarzı iç hacmi olan ürünlerin aranması öne çıkıyor.
İşte burada fırsat kısmı başlıyor. Size bir örnek vererek açıklamak istiyorum:
Ürünümüzün Linki :
Luminarc Opal Fırın Kabı 18 Cm
Şimdi, herkes gibi, ürünü satın almadan önce hepimiz Google üzerinden en uygun fiyatı araştırıyoruz.
Ürünümüzün AKAKÇE Fiyatları :
Luminarc Opal Fırın Kabı 18 Cm Şimdi, gelelim bu üründen nasıl para kazanıldığına. Ürün fiyatını araştırmak yerine, ürün markası ve modelini incelemek daha doğru bir adım olabilir. Çünkü bu ürün, farklı bir açıklama ile tüm satış platformlarında genellikle 240-280 TL arasında satışa sunulmaktadır.
Aslında, ürünün gerçek ismi "Luminarc Temperli Fırın Kabı 18 cm" olarak geçmektedir. Ürünün gerçek fiyatı da şu şekildedir:
Ürünümüzün Gerçek Fiyatı :
Luminarc Temperli Fırın Kabı 18 cm Bir ürünün isim değişikliğinden elde edilen kar oranı
Ürün üzerinden elde edilen karı hesaplayabilirsiniz. Bu ürün, yüzlerce binlerce satışa sunulmakta, aslında bir satış pazarlama taktiği. Biz tüketiciler olarak biraz daha araştırmacı olabiliriz.
Teşekkürler.