Merhaba Dostlar,

Forumda kısa bir süredir varım ve iş yerinde, ofis saatlerinde boşa düştükçe giriyor, dolaşıyor ve vakit geçirmeye çalışıyorum. En son bu şekilde içselleştirdiğim bir forumda, 2010'lu yıllarda bulunmuştum.
Kişisel olarak dün gece bir dönüm noktası geçirdim/geçirdiğimi zannettim ve kumar bağımlılığı olan bir birey olarak, samimi bir şekilde tövbe ettim.
Elbette bu tövbe konusu yaradan ve benim aramda olan bir durum ve bunu buraya yazmamın da farklı bir sebebi var.
Şu an -650k civarında borcu olan, bunun büyük bir çoğunluğunu kumardan yapmış biri olarak, bu hafta nereye ne ödeyeceğini bilmeyen biri olarak bu tövbeyi ettim, bir nevi tevekkül ettim diyebilirim.
Bu tarz bir konu açmamın sebebi ise, bugün kumarı bıraktığım ilk gün. Gün geçtikçe buraya bir not düşmek, güncel durumumu paylaşmak, benim gibi kumar illetinden kurtulmak isteyen kişilere ilham olmak, onlarla birlikte bir yolculuğa çıkabilmek istiyorum.
Dolayısıyla en ufak bir mesajınız, düşünceniz beni motive edecektir, her gün buraya "evet, bugün de oynamadım!" diyebilmemi sağlayacaktır.

Anlık durumum:
Kumar oynamadığım ilk günüm.
Anlık borcum 22k USD.

Gün geçtikçe bu durumu yeni yorumlarımla güncelliyor olacağım. Belki de 3 ay sonra, 6 ay sonra birilerine, forum üyelerine ilham olacağım ya da ne kadar yol kat ettiğimi görüp, mutlu olacağım. Herkese şimdiden iyi forumlar.