Merhaba,
@routerteknoloji;
Ticaret puanlarında iade yapıldığında ya da mağduriyet telafi edildiğinde olumsuz puanı silme işlemi sağlanmaktadır. Buradaki amaç ise mağduriyetlerin giderilmesi ya da iadelerin sağlanması yönünde teşvik amaçlı olarak kurallara yazılmıştır.
Bu durum şikayet konularında da geçerlidir. Fakat benzer konulardan ve sürekli şikayet konusu açılan kullanıcılarına konularına işlem sağlamıyoruz.
Biraz bekletip uyarı veriyoruz eğer o uyarı süresine kadar konu açılmazsa o zaman işlem sağlıyoruz.
Sizin ticaret puanınız için işlemi ben sağladım. Tarafımıza iade yapıldığına dair dekont bildirimi gönderildiğinden dolayı "İade yapıldığı için ilgili ticaret puanı silinmiştir." başlığı ile sildim.
Özel mesaj ile siz ve diğer kullanıcı ile iletişime geçeceğim. Eğer tarafımıza iadenin yapılıp gösterip, yapılmadığı doğrulanırsa karşı tarafa yalan beyanda bulunduğu için uzaklaştırma işlemi sağlayacağım.
Bu tarz durumlarda aslında konu açmak yerine yöneticilerimiz ile iletişime geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. Biz burada
kurallara uygun şekilde işlem sağlıyoruz.
Her kullanıcımız eşittir, bu kurallara uymaya bizlerde dahiliz. Bu konuyu kapatıyorum, sizden özel mesaj ile teyitleri alacağım.
İyi forumlar.