Dün X üyesi hakkında önce şikayet konusu açtım sonrasında da başka insanlar mağdur edilmesin diye kişiye negatif trade gönderdim.

Bu sabah kalktığımda birde ne göreyim şikayet konusu hala aktif bir ilerleme yok ama tradem silinmiş. Üstelik kişi daha iadeyi bile tamamlamadı. Hakkında 4 5 tane aktif şikayet konusu var ne uzaklaştırma cezası almış ne de ban.

Oldu o zaman herkes 3 ay sonra iade yapsın, benim paramı o an çatır çutur yesin oyalasın sonra iade etti diye şikayet konusu silinsin, tradem silinsin.

Kişi iadeyi tamamlasa tradenin kaldırılmasını da anlayacağım, yav adam daha parasını iade etmedi? Hangi fikirle verdiğim ticaret puanı silindi? Bana sordunuz mu?

@Coşkun Çetin; bu adaletsiz düzene ne zaman karşı çıkmayı düşünüyorsunuz?

Biz paramızı burada kaptırıp 1 ay sonra iade aldığımızda bizim problemimiz çözülmüyor, ben 10 dakika da ödeme yaptıysam kişi de 10 dakika da iade edebilmeli. Bu oyalamaktan başka hiçbir şey değil. Yasal faiz alamazsınız öyle bir düzen getirmenizi istemiyoruz bu yasal olarak imkansız ama en azından hakkında bu kadar şikayet konusu açılan birisinin de tradesini, şikayet konusunu silmeyin. Yahu bari geçici uzaklaştırma verin bu nasıl bir kafa adam aralıktan beri sürekli şikayet yiyor herkesi de 1 aydır oyalıyor tüm şikayetlerini okudum ya adam hala forumda her gün ticaret yapıyor aklımı yitiricem.

DİPNOT:

Konu da hiçbir üye için esneklik tanındığını ima etmiyorum, hiçbir kaytarma olduğunu ifade etmiyorum. Zaten bu trade silme ve şikayet konusu silme herkes için oluyor. OLMAMALI.