eTicra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Analytics sadece hit ölçmeye yarayan bir araç değil. Webmaster toolsu bağlayarak tüm hit alan ya da arama sonuçlarında çıkan anahtar kelimelerinizi görebiliyorsunuz. Bu başka hiç bir serviste yok. Ek olarak ADS reklamlarını verimli kılmak adına demografik yapı, ilgi alanları, hedeflemeler gibi binbir türlü istatistik entegre oluyor.
O yüzden analytics tamamen rakipsiz, yani başka servis kullanacaksanız analyticsi kaldırmadan ek olarak kullanın ikisi de ölçer.
Hocam demografik yapı, ilgi alanları, hedeflemeler gibi binbir türlü metriğe ihtiyacım yok. Bence Google Analytics 'in en büyük yanlışı. Basit veriler görmek isteyenlerle dönüşüm vb verileri görmek isteyenlere aynı paneli sunuyor. Yeni sürümde son 30 dakikadaki ziyaretçileri gösteriyor. E-ticaret yapanlar için kesinlikle çok iyi. Eğer e-ticaret yapıyorsanız Microsoft Clarity de kullanmanızı öneririm.