eğer bu işlere girmeyi düşünüyorsanız adsense hesabında para biriktirmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum. ihlalden kapatılırsa sözleşme gereği içerideki parayla ilgili hak iddia edemezsiniz.
İhlal edecek bir durum yaratmazsanız 5 yılda kalır o para, vergisini veremeyeceği parayı 1 çeker 2 çeker sonra forumda açılan vergi cezası konularındaki örneğe döner.
Üstad site adsense istisna hesaba dahil değil diye biliyorum, yanılıyormuyum
Adsense sizin hangi hesaba çektiğinizi umursamaz, istisna hesabı Türkiye'de vergi vermek için açılıyor yoksa kendi iban adresinize de çekersiniz ama öyle vergisini ödeyemezsiniz.
İstisna hesabı açıldıktan sonra içine 1 tl bile atsanız direkt %15 kesiyor para size 0.85krş olarak yansıyor. Başka bir arkadaşınızın istisna hesabına da bağlayabilirsiniz veya forumda komisyon vererek birisiyle anlaşabilirsiniz.