ReisSs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım, aslında konuyu açma sebebim çoğu insanın benim gibi seo dan fazla anladığı söylenemez herkes bir iş yapmak ister yapmak istediğim şey aslında seo vs bilmeyen birinin 3 aylık serüveninde nerelere gelebileceği ve bundan daha iyi yerlere nasıl gelinebileceği anlamında taktik almak. Bence bu soru hakkında herkesin aklında şüphe uyandırılıyordur acaba nasıl iyi mi gidiyorum kötü mü gidiyorum bu düşünce bendede olduğu için sizler ile paylaşmak istedim. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
iyi gitmenin veya kötü gitmenin göreceli olduğunu düşünüyorum. kendi yapabileceklerinizin bir tık bile üstüne çıksanız daha iyi gitmiş oluyorsunuz seo'da. başarı da çok göreceli kalıyor. seo sürecini yönettiğim markalar ile kısa, orta ve uzun vadeli hedefler belirlemeye çalışıyorduk. bunlara göre bakmak daha gerçekçi olabilir diye düşünüyorum.

sorunuzu anladım. fakat sitenin bulunduğu sektöre ve mevcut durumuna göre önerilerde bulunmak gerekir. genel olarak neredeyse her yeni site için en önemli konu içerik. bence içerik konusuna ağırlık vermelisiniz.