Merhabalar bundan yaklaşık 3 hafta önce annemin tırnak altına yabancı bir cisim girdi yaklaşık 3-4 gün öyle beklemiş ve tırnak renk değiştirmeye ve parmak şişmeye başladı genel cerrahiye götürdüm polikinlik doktoru tırnak çekilip iltihap boşaltılacak diyerek küçük müdahale odasına nobetçi cerraha sevk etti oradaki cerrah da tırnak çekimini yapmadı sadece tırnağı deldi ancak tırnağın ön kısmına ( etinde) hiç bir şey yoktu müdehale den sonra etine sıçradı morluk durumu anlatmak için tekrar polikinlik doktoruna gittiğimde sorun yok tamam diyerek antibiyotik verdi 1 hafta kullandık ancak tırnak üstü ve tırnak önü siyah oldu ve tekrar o doktora gittiğimizde kangren olduğunu söyledi tekrar tırnağın çekilmesi gerektiğini söyleyerek bu kez kan tahlili istedi ancak tahlilde şeker çıktı 15 gün sonra gel diyerek gönderdi. şuan yaklaşık 12 gün oldu ve et kısmında siyah olan bölge parçalanmaya başladı çizgi çizgi ayrılıyor şimdi fark ettim bu neden olur sabaha kadar kafayı yiyeceğim antibiyotikli krem sürüyorum.