Hafif sağ çaprazdan bakıyorum 15 derece gibi. olmuyor.

Karavan mantıklı bir şey değil.

Çekme karavan alsan araç lazım. normal karavan alsan şehir içi trafikte pert olursun. Benzin parası da cabası. bir süre sonra kapının önünde yatar.

Bakış açımı değiştiriyorum 90 derece olsun. 2-3 arkadaş ortak bir arsa alırız istanbul’a yakın bir yerden, hafta sonları ya da tatillerde gitmek için tinny hosue yaparız. onun dışında kiraya verir masrafları çıkarırız.

Bakış açımı değiştiriyorum. 180 derece olsun. İstanbul iyi güzel, parası da güzel çalışınca ama hayat yok. Bu ekonomide ev de alamam yatırımda yapamam. Ama yaşamak da istiyorum. İstanbuldan kaçıp gitmek en iyisi. Doğası güzel, havası suyu temiz bir yere gideyim. iş bulur çalışırım. istanbulda eşşek gibi çalışıyorum zaten.

Bakış açımı değiştiriyorum. Hayattan soğuttun usta. 360 derece olsun. otur oturduğun yerde!

Ben 180 dereceyi yaptım. Tam 14 yıl önce karar verdim. 7 yıl önce gerçekleştirdim. Hayat bana güzel!