IkReklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Eski sevgilimle 5 senelik bir ilişkim vardı. Beni aldattığını öğrendiğimde 2023 başlarında ayrıldık. Dün gece bilmediğim bir hesap instagramdan yazdı, ben falanca kişiyim açar mısın dedi. İlk başta önemsemedim tanımadıgım için 10 dk sonra ben falanca kişiyim dedi. Açtım.
İşin benim tarafımdaki boyutuna geçersem, yalan yok, benim için nirvana bir ilişkiydi. Hala da rüyalarımda görürüm arada. Biraz konustuk telefonda kapattım. Ama eski ben yokum onsuz mutsuzum eyvallah ama onla telefonda konusurken de nötr hissediyorum. Büyük bir boşluk. Bugün de gün içinde 3-4 kere aramış açmadım instadan.
Hala tutmuşum onu düşünüyorum nasıl onu kırmadan red ederim diye, ne kadar saçma değil mi?

İki kişilik bir ilişkide, her zaman sevgi dengesi önemlidir. Kimi zaman bir taraf daha fazla severken, bu sevgiyi diğer taraf daha az hissedebilir. Bu durumda, kaçan konumunda olan taraf genellikle daha çok sevilir.
Sevginin kaçan olduğu bir ilişkide, genellikle kaçan kişiyi daha çok arzulama ve onun sevgisini kazanma çabası vardır. Esasen aldatma olduğu için sen kaçarak doğru olanı yapmışsın bile. Bu durumda daha fazla uzatmana gerek yok açık sözlü ol , çünkü sen ne yaparsan yap o zaten kırılacaktır, unutma sende kırılmıştın bir zamanlar , sürekli olarak onu geri plana atmak gibi davranışlar içine girmek yerine bu ilişki yürümez ben bu ilişkide yokum lütfen beni artık arama deyip konuyu kapatabilirsin .. Artık arasa da seni önemi kalmaz çünkü sen ona konuşmamak istediğini söylemişsin .

Fakat şöyle insanlarda var , duygusal ihtiyaçlarını gidermek için , nasılsa söyledim , konuşsam bir şey olmaz, bunu da yapma çünkü karşı taraf umutlanır , daha çok bağlanır. Dersen ki banane bağlanırsa bağlansn ozaman sorduğun soru ile çelişirsin ( kırmadan nasıl bitirebilirim ? )
İ

"bir dost"