SAVIOR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işi daha önce yapmayıp fikri olan insanları dinlersen karamsarlık doğar içinde.En en en kafana takılacak konu ürünü nasıl tedarik edeceğim Çin’den alsam 30 günde geliyor gibi bir algı olmasın içinde.Agent dediğimiz sistem ile 7 gün içinde ürünleri tedarik edebilirsin Çin’den alıp Türkiye de satabilirsin böyle bir imkan var! Şimdi ben her soruya cevap vermek yerine senin işine yarayacak kilit sorulara cevap versem kafa karışıklığını ortadan kaldırmış oluruz winner ürün yani kazanan ürün nasıl bulabilirim çok fazla trikleri var ama şunu söyleyim Türkiye de olan ürün yerine yurtdışında popüler olmuş Türkiye de olmayan ürün bulman lazım bunu da bu yöntem ile halledebilirsin.Sim Card alabilirsin UK. US peki hattı ne yapacağım dersen tiktok da tutmuş ürün bulacaksın.Ürün ile alakalı problem çözüldüğünü varsayalım .Reklam kısmı Allah’ın emri olan Meta veya Tiktok ürüne göre değişiklik gösterebilir.Mağazayı da Shopify Woocommerce gibi hazır e ticaret altyapısı veren sistemler kullanabilirsin ödemeyi nasıl alıcam dersen de şirket yoksa paytr varsa iyzico kullanabilirsin.Winner ürünü de one product dediğimiz yani tek ürün mağazası olacak şekilde hazırlamalısın hem daha az riskli hem de işi ve sektörü anlaman açısından bu kadar bilgi yeterli şuan sana.
Hocam detaylı yanıt için teşekkür ederim Fakat Agent sistemini daha önceden duymadım da nasıl bir sistem bu konu hakkında bilgi vermeniz mümkün mü?
Bir de sim card olayını pek anlayamadım hocam