FİYAT 1.400 TL YE İNDİRİLDİ.

Hesabı geçen günlerde GamerMarkt'a 1.800 TL ye koydum gece, anında çekildi. (Bana 1.550 TL ödeme gelecekti)
Fakat o gün müsait olamadım ve gamermarkttan satış yasağı yedim 1 hafta, şuanda da acil nakit ihtiyacım olduğu için daha ucuza veriyorum.
Al sat yapacak arkadaşlar kar edebilir. (Dileyene geçmiş satış saatini, ilan saatini ss vs atabilirim)

Selamlar, pek az kullandığım 3. hesabımı satmaya karar verdim. Hesabın tüm detayları aşağıda verilmiştir. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

Hesap Rankı : Şuan Plat 3 89 KP
( Dileyen olursa aradaki farkı ödeyerek hesabı RADYANT veya IMMORTAL teslim edebilirim. )

Hesabın içerisindeki silah skinleri (ayrı ayrı) : Oyunda yerde görüldüğünde en çok beğenilen,markete düşmesi sürekli beklenen genel olarak güzel olduğu kabul edilen skinlerdir.

(Hesapta VP'li PREMIUM SKIN olarak 13 skin bulunmaktadır. Toplamda 2 BP alınmıştır.)

(Merak etmeyin, yalnızca Prime Skinler olarak koydum. BP gibi yerlerden gelen skinleri koymadım, aşağıdaki ss ten bakabilirsiniz.)

HARCANAN TOPLAM VP MİKTARI : 32.625 VP

32.625 VP DEĞERİ EN UCUZ = 5.735 TL

BENİM İSTEDİĞİM FİYAT : 1.400 TL
Fiyatın gayet uygun olduğunu, hatta çok ucuz olduğunu diğer ilanlara-sitelere bakarak görebilirsiniz.

Özellikle skinlerin dağılış güzelliğini de hesaba katarsanız gayet güzel fiyat/performans bir hesaptır.

Ghost: Yağmacı Ghost (1775 VP)
Guardian : Asil Guardian (1775 VP)
BIÇAK: İYON KARAMBİT (4350 VP)

Denge YELPAZE (4350 VP)
2 adet BP BIÇAĞI (2000 VP)
Phantom: İyon Phantom (1775 VP)
Delipop Phantom (2175 VP)

Frenzy : İyon Frenzy (1775 VP)
Stinger : Fatih Stinger (1775 VP)
Spectre : İyon Spectre (1775 VP)
Judge : Ejder Judge (2475 VP)
Odin : Delipop Odin ( 2175 VP)