zumbakhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Firma yönetimi kararı ile sponsorluk hizmetlerimiz yedekleme dışı bırakılmıştır müşteri dataları günlük - haftalık - aylık olarak yedeklenmektedir.
Şuan yeni tasarımımıza geçiş aşamasındayız bu sebeple site içeriğinde eksiklikler bulunmaktadır bir kaç gün içinde normal hale getireceğiz
müşterimizin hizmet aldığı dönemdeki site tasarımımıza https://zumbakhosting.com.tr/eskitasarim/ inkden ulaşabilirsiniz kurumsal menusunun altında gerekli sözleşmelerimiz meccut ek olarak footer bölümünde de iletişim bilgilerimiz yer almaktadır
Çekiliş aracılığıyla kazanılan ürünü sponsorluk olarak mı değerlendiriyorsunuz?
Bununla ilgili hizmet sözleşmenizde hiçbir madde bulunmuyor, üsttelik bence sözleşmeler noter tasdikli değil (hiçbir sözleşme evrağı iletilmedi) siteye text koymakla hizmet sözleşmesi yazılmıyor, yasal düzenleme gereği resmi evrak olması için sözleşmelerin noter tasdikli olması şart diye biliyorum, değerli moderatörümüzün buna göre aksiyon almasını önemle rica ediyorum, ilgili firma basit hizmet sözleşmesi text yazısıyla (muhtemel olarak değiştirilmiş) tarafımızı ve tarafınızı aldatmaya çalışmaktadır. Hizmet sözleşmesini belirttiğimiz maddelerce kabul etmiyoruz, değerli yönetimden talebimiz; ilgili firmada yedeğimiz varsa yedeğimizin iadesini, eğer yoksa da maddi tazminatının tarafımıza iletilmesini ve kişinin bu konuyla ilgili ceza almasını saygıyla talep ediyorum.

Bir kez daha karşı tarafın okuduğunu anlama yeterliliğinde sorun olduğunu düşünerek anlatmak isterim ki bize yedek almamız için bir süre tahsis edilmedi, sunucular 3 gündür kapalı, bilgimiz dışında işlem sağlandı ve hala da hizmetimize erişemiyoruz, verilerimiz orta da yok. İlgili firma bahsettiğim sorulara yanıt vermemekte ısrarlı davranıyor, KVKK ihlalini ve tüm bunları göz önünde bulundurarak değerli moderatörlerimiz aksiyon alırsa sevinirim.