DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etmiyor, yolda yağmur altında arabaların arasında dilenen, yerde yatan yaşlı insanları görünce yollarda ağlıyorum genelde. Sağlığım beni niye mutlu etsin. Niye en ufak şeyde dahi şükredelim, sırf normal olabildiğimiz için, sırf bir ekmek yiyebildiğimiz için, niye dua edelim. Bu kadar adaletsiz bir dünyada şükür ve dua anca fakir avuntusu. Adaletsiz saçma sapan bir dünya işte kabul edin. Millete dua ettiren şeyhlerin, hacıların zenginlikler içinde yüzdüğü mercedeslere bindiği, dua edenlerin çorba ile günü geçirdiği bir dünya. Niye dua edeyim, neye?

Umarım bu karamsarlıktan bir an önce çıkabilirsin kardeşim..

Her anımız güzel olacak diye bir şey yok. Hayatın çıkışı veya inişi olabiliyor. Dini yönetenler, devleti yönetenler veya bir binayı yöneten bile olabilir. O kötü diye herkesi kötü görmemek lazım.
Önemli olan bizim nasıl baktığımız bence. Kötü şeyleri bile güzelleştirebilecek bir psikoloji yönetebilirsen eğer gün içerisinde en önemlisi iş kaçırmamış oluyorsun.
İş demek tabii para demek. Dini olarak konuşmayacağım senin benim görüşüme gayet saygılı bir cevap verdiğin gibi tabii bende sana saygı duyuyorum.

Fakat sen bir gayret göster, çabala ne biliyim erkenden kalk biraz daha kendine özen mesela yarın giyeneceğin tshirtü özenle sen ütüle,
Yarına soğuk bir duşla başla. Günün sen güzelleştirmeye çalış bakalım her şeyine yansıyacak mı

Unutmaki kader gayrete aşıktır.

Alıntı
Kader gayrete aşıktır, usta Yunus Emre'ye aittir. Yunus Emre bu sözüyle, insanların kendilerine olan inançlarını kaybetmemesi gerektiğine ve her zaman mücadele etmeleri gerektiğine değinmiştir.
Hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum İnşallah.