Tabii ki tartışılmalık bir konu ama sen benim yazıma alıntı yaparak bana alıntı yapma demen komik .) Bunları sayfamda detaylı, kanıtlı, sonuçlu bir şekilde anlatıyorum. Instagram hesabımıza göz atabilirsin.
Aldığın bilgiye bakman gerekirken amacın sadece eleştiri yapmak bunu bir önceki kişide de anlattım. Maalesef bu Türk milettinin yanı bizim en büyük huyumuz.
Her zaman eleştiriye açığım ve o yüzden buradayım tüm konuları tartışmaktan çekinmem, saygı çerçevesinde dilediğin gibi kadınlar konusunda konuşabiliriz. Sevgilerimle, keyifli forumlar
Kardeş ilk mesajımdaki ana fikri anlayamamışsın ki hala. Ne anlatmak istediğin belli değil ve kendi düşüncelerini aktarmaya çalışmışsın. Ama maalesef aktaramamışsın. Benim o mesajdaki tavrım, kendini ifade edemeyişineydi.
Neyse, hayırlı forumlar.