@peaceriver;
@erenkurt;
@Zeus;
@RaNDeV;
@webloggi;
@GokhanGok;
@grsy;
@Engin;
@ssmedyadanısmanlık;
@Gelistirici;
@Padre;
@SeoMasters;
Cümlelerime başlamadan önce başta Coşkun Çetin kardeşimden ve konuya yazan moderatör ve kullanıcılardan özür diliyorum ,
Tüm samimiyetimle yazıyorum , ben
@Wribi; arkadaşımızı bir kaç alışverişimiz dışında tanımam etmem , geçenlerde yine bir canlı eğitimde konuşma fırsatımız oldu , ve samimimiyetini takdir ettim
ve sırf bu yüzden farklı bir şekilde (tasarımlı) , teşekkür konusu bile açtım . Bu arada sizi anlayışla karşılıyorum bir çoğunuz onun destekçisi yada reklamını yaptığımı düşünebilirsiniz , size çocuğumun üstüne yemin ederim ki kendisini alışveriş dışında tanımam etmem , üstelik bu metni yazacağımdan ne haberi var nede benden böyle bir talepte bulundu.
Konuyu tümüyle okudum
@Wribi; arkadaşımız kesinlikle yanlış yapmış, tez canlı davranmış , fakat herkesin zaman zaman hata yapabileceği bir gerçektir. Bugün bu genç arkadaşımızın yaptıklarını doğru bulmasam da, onun daha çok genç ve hayatının başında olduğunu anlamak önemlidir. Bu dönemde insanlar birçok deneyim yaşayarak kendilerini keşfederler ve bazen yanlış karlar verebilirler. Önemli olan, bu hatalardan ders çıkarmak ve gelişmeye devam etmekdir. Genç arkadaşımızın geleceğinde daha olgun ve bilinçli bir şekilde hareket etmesi için destek olmalı ve rehberlik etmeliyiz. Kendisine doğrunun ne olduğunu göstermede ve düşüncelerini paylaşmada nazik ve anlayışlı bir yaklaşımla yardımcı olabiliriz. Sonuçta, herkesin gelişme ve öğrenme sürecinde olduğunu unutmamalıyız ve onlara yardım etmek için elimizden geleni yapmalıyız.
Elbette, herkes hata yapabilir. Önemli olan hatayı kabul etmek ve gerektiğinde özür dilemektir. Bu kişi zaten hatasını kabul etmiş ve kırdığı insanlardan çoğundan özür dilemiş.
Bu adımıyla, hatalarından ders çıkarmaya ve ilişkilerini düzeltmek için çaba harcamaya hazır olduğunu düşünüyorum . Linç girişiminde bulunmak yerine, anlaşmazlıkları olgun bir şekilde çözülebileceğini düşünüyorum. Linç veya saldırganlık, problemlerin çözümüne katkıda bulunmaktan ziyade daha fazla sorun yaratabilir. Bunun yerine, çeşitli fikirleri tartışmak, başkalarının duygularını ve bakış açısını anlamaya çalışmak önemlidir.
Bir konuda kazanmak, diğer insanları aşağılamak ya da incitmek anlamına gelmemelidir. Kazanmayı hedeflerken, empati kurma, açık iletişim, işbirliği ve adil olma gibi değerlere odaklanmalıyız. Bu şekilde, herkesin haklarını ve görüşlerini koruyarak daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir çözüm bulabiliriz.
Buradan sizlerden tekrar özür dileyerek , hepinizin huzurunda Coşkun Çetin kardeşimizden , ve yönetim ekibinden, ricada bulunuyorum,
Her ne olursa olsun aldığınız kararlara saygım sonsuz , sorgulamak haddime değil , fakat gelin bu arkadaşımızın üyeliğini aktif edin , büyüklük sizde kalsın , bu samimi isteğimi kırmayacağınızı ümit ediyorum ,
hakkınızı helal edin , vaktinizi aldım .
hayırlı işleriniz olsun.