Haz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam beni yanlış anlama. Burası "Webmaster Platformu" kafasında biri değilim. Büyük ihtimal öyle bir izlenim edinmişsinizdir.

Lakin üyelik yeni, sarf ettiğiniz cümlelere göre bulunduğunuz statüyle ilgili bir tanıtım yapılmamış. Direkt olarak "Kadınlara şöyle davranın" diyince konu sırıtıyor. Başlık ise en can alıcı nokta. Önyargı sebebi.

"Kadınlara Kendi Kendimize Bağlamak"

Dört kelime de birbirini tamamlamıyor imla olarak.

Instagram'da bir sürü motivasyon sayfası var. Kes-biç, şöyle erkek ol bunu yap, testesteron kok diyorlar ama o Reelsleri çekerken evde pijamayla oturduklarını biliyoruz.

Bu düşünce yapın beni mutlu etti. Herkes kimden eğitim aldığını veya kimden bilgi aldığına bakması dünyanın en doğru durumudur. Kesinlikle bu konuda seni çok iyi anlıyorum ama forumda yeniyim ünvan vs. ekleme konusunda kötüyüm tam anlamadım, birkaç güne onları da doldururum

Biraz sonuçlarımı gösterebilmek adına albüm kısmına kadınlar hakkında koçluk verdiğim kişilerin sonuçlarını ve yorumlarını da bıraktım belki fark etmişsindir.

Amacım burada sizlere motivasyon satmak kesinlikle değil. (Şu an evde çay pijama takılıyorum ) Amacım Maskülen bir erkeğin gelişiminde ihtiyacı olabilecek her konuda bilgi edinip, bilgi aktarmaktadır. Buraya aktardığım hiçbir bilgiyi sallamıyorum. Tamamen hayatımda yaşayıp deneyimlediğim olaylardan yazıyorum. Örnekli makaleler de gelecek.

Instagram'da sayfamda biraz göz gezdirirsen amacımın hiçbir zaman motivasyon satmak olmadığını görürsün. O yüzden gönlün ferah olsun ve bu düşüncen için de çok haklısın.