erkekbenligi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'de bir düşünce yapısı var iki üç kitap, iki kadınlar hakkında makale veya gelişim hakkında bir şeyler okuyunca alfayım. Tarzında şeyler çok dönüyor. Amacım sizin Benliğinizin en iyi haline getirebilmek ve bilmediğiniz konularda bilgilendirmek. Bu makale okuyup alfa olamazsın alaycı tavrın çok yanlış ama onun yerine makaleyi okuyup kadına dozunda ilgi verirsen kadına kendine bağlayabileceğini öğrenebilirsin. Keyifli forumlar.
Hocam beni yanlış anlama. Burası "Webmaster Platformu" kafasında biri değilim. Büyük ihtimal öyle bir izlenim edinmişsinizdir.

Lakin üyelik yeni, sarf ettiğiniz cümlelere göre bulunduğunuz statüyle ilgili bir tanıtım yapılmamış. Direkt olarak "Kadınlara şöyle davranın" diyince konu sırıtıyor. Başlık ise en can alıcı nokta. Önyargı sebebi.

"Kadınlara Kendi Kendimize Bağlanmak"

Dört kelime de birbirini tamamlamıyor imla olarak.

Instagram'da bir sürü motivasyon sayfası var. Kes-biç, şöyle erkek ol, bunu yap, testesteron kok diyorlar ama o Reelsleri çekerken evde pijamayla oturduklarını biliyoruz.