öncelikle cevaplar için teşekkürler.

AlicanDumanova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı vergi numarası ile 2. Bir mağaza açılamaz
açıldıgına eminim hocam,3 ay kadar önce bi arkadaşla bu konularda muhabbetimiz olmuştu.kendisinin zaten 2-3 yıllık trendyol dükkanı vardı,yenisini açtı.

keskin41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskiden açılabiliyordu. 2023'teki yeni yasa ile birlikte bu sonlandırıldı. Şuan tek çözüm şahıs ve ltd şirketlerinizin olması. Başka çözümü varmıdır bilmiyorum.
işte işin bu kısmından emin degilim hocam ben de bunun için konu açtım.şahıs yeterli mi yoksa şirket zorunlulugu mu var konusunda bi bilgiye ulaşamadım araştırmalarımda tam olarak.

hyildan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı vergi levhası ile 3 mağaza açabilirsiniz. Açacağınız mağazalar satış yaptığı kategori farklı olması gerekir. ama bunu çok kontrol etmiyorlar işin doğrusu. Birde açarken ilk mağazanızın puanı minimum 8.5 olması gerekir. Başvururken vergi levhası vs. bilgisi girerken 2. bir telefon numarası ile başvuru yapmanız lazım yoksa başvurunuz zaten var diye hata verir.
kardeşim için açmayı düşünüyorum 2.magazayı hocam,telefon zaten onunki girilecek.ben henüz gireli 2 ay oldu zaten,dükkan puanı 9,9 şuan.bu dükkanı açarken yaptıgımız başvuru gibi aynı şekilde başvuru yapıp,sadece telefonu farklı girmek yetiyor mu yani?yoksa süre olayıda var mı beklememiz gereken?yada başka bi şart...

UBA MEDYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu hafta 2. mağazamı açtım aynı vergi kimlik numarasıyla. Şartlar 1. mağazanızın puanının 9.0 ve üzeri olması. Numara olarak farklı bir numara girmeniz gerekiyor. Hepsiburada için ise açamadım yasak olduğunu belirttiler.
henüz 2 aydır açık benim dükkan hocam,bi süre var mı beklemem gereken yada puan harici bi şart?şuan dükkan puanı 9.9,farklı telefonda kolay.hepsiburadaya gelince,zaten 1.hesabıda açamıyorum orda.bi hata veriyor,2 aydır çözemedik.daha önce müşteri olarak dahi nerdeyse girmedigimiz yerdir hepsiburada,ama satıcı hesabı açma sayfasında hata veriyor zaten bu tcye ait hesap var diye ama destek ekibi aslında böyle bi 2.hesap yok diyor.buga girdik resmen,bırak 2.yi 1.dükkanı dahi açamıyorum hepsiburadada