erogluemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
trendyol mikro ihracatı açtı azerbaycandan az bucuk geliyor 25 Ocak'da da diğer körfez ülkelerine tüm satıcıları açılcak deniyor umarım açar
Trendyol'da da varım Hepsiburada'da da ama her ikisi ile de gram ilgilenmiyorum sırf dostlar alışverişte görsün trendyolda var mısınız dediklerinde varız demek için oradayım. Onun dışında benim için anlamları yok. Çılgın komisyonları, saçmalık ötesi kural ve uygulamaları ve olası bir sorunda insana sinir krizleri geçirten dünyanın en rezil destek sistemi ile uğraşmaktan daha kıymetli şeylere harcıyorum vaktimi, enerjimi ve paramı..

rsmalee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben giyimde 4 renk 9 beden tişört yapıyordum hepsinin ölçülerini yazıyordum dışardan mal aldığımda ilk işi bedenlerini tek tek ölçüyordum.sürekli çalıştığınız firma yoksa sizde bu şekilde kendiniz yapacaksınız üşenmeyeceksiniz tek tek ölçeceksiniz
Hocam olay üşenmek üşenmemek değil ki.. Ben işim ile ilgili hiçbir şeyden zaten üşenmiyorum ve fazlası ile yapıyorum. Tüm ürünlerimin malzemesi, tipi, tüm renk seçenekleri için resimleri, videoları vs vs müşteriye verilmesi gereken hangi bilgi varsa veriyorum. Hatta esasen müşteri moron değilse anlayacağı şeyleri bile yazıyoruz ne olur ne olmaz diye.. Olay işi yapanın doğru dürüst hakkıyla yapması adam üretimci olduğunu söylüyor beden tablosu çıkarmaktan aciz. Benim çıkarabilecek olmam esasen onun çıkarması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. Yoksa elbette biz yapıyoruz..