paranın bol olması kadın düşürmek için yeterlidir hocam.
En yanlış düşünce budur. Bu düşünceyi bizler yarattık çevremizde paran olmazsa kadın tavlayamazsın, **** yapamazsın vs. çok fazla duymuşsunuzdur. Özellikle mahalle abileri çok sever bunu .)
Üniversite de 6-7 ay boyunca 1₺ para harcamadan sayısız kadınla kahve içmeye, mekanlara gittim. Cebimden sıfır para çıktı para vs. olmaması değil. Üniversite de güzel bir kafe de çalışıp güzel paralar kazandım. Sadece sohbetim ilgi çekiciydi, kadınlarla konuşurken karşı tarafın kahveyi nasıl söylettirebileceğimi iyi biliyordum. (Bu da kadınla benim kazanabileceğim iddialara girmekle oluyor ilerleyen zamanlarda buraya makale yazabiliyorsam yazacağım daha yeni üyeyim .))
Bu sayede kadınlarla buluşmada hiçbiri cebimdeki paraya bakmadı. Sayısız kadınla konuştum hiçbirisi araban var mı? Motorun var mı? Evin var mı? bu tarz cümleler duymadım. Çünkü eğlenceli birisiyim ve kadınlarla oturduğumda eğlenip, gülüyorlar. Kadınlar da bunu seviyor.
Kadın gezmek istediğinde otobüsle gezmeye götürdüm, trenle gezdirdim ve hepsinin de geri dönüşleri mükemmel oldu. Aslında para sadece bir aracı kadın tavlamak için deli gibi paraya ihtiyacınız yok.