aaaa SMM var kimse eline su dökemez o konuda hocam

Ucuz halleri bu yani hocam

Ben yorumuna çok katılmıyorum açıkçası örneğin ürettiğin ürünün beden tablosunu oluşturmak bir maaliyet değil zaman meselesi.. Yani zamandan kastım da 1 saat felan maksimum.. Her kalite ürünün illa satıcısı da olur alıcısı da iş her ne halt yapıyorsan doğru dürüst yapmak..
Yurt içi hocam.. Bir ara mesela Ozon ( Rusya'nın Trendyol'u) ile çalışalım diye baktım adamlar 1000 USD olmadan senin paranı sana vermiyor hani bizdeki pazaryerlerindeki gibi 1 ay bekletip sonra gönderme felan yok 999 dolar satışın oldu ama 1 dolar daha satamadın bir kuruş alamıyorsun. Kaldı ki 1000 dolarlık ürünü ve bu ürünlerin kargo parasını da hesaplarsan çok mantıklı durmuyor.. Tabi amazon vs gibi birçok platform var ama özellikle kargo konusunda işler çığrından çıkmaya çok müsait olduğu için böyle çok çok detaylı bir araştırmanın içinde de olmadım hiç..
Hocam bir iletişim gönderir misin bana PM'den felan.. Yada profilimde whatsapp var oradan da yazabilirsin..
trendyol mikro ihracatı açtı azerbaycandan az bucuk geliyor 25 Ocak'da da diğer körfez ülkelerine tüm satıcıları açılcak deniyor umarım açar