R10 toptancılar platformu olsaydı en aktif kategori şikayet kategorisi olurdu. Toptancılarda her yol var tek bir toptancı bulamamıştık düzgün birde defolu kumaşlarla iş yapanlar yokmu.
aaaa SMM var kimse eline su dökemez o konuda hocam

Hocam bu bahsettiğiniz olayların hepsi türkiyedeki mecburi fiyat politikalarından kaynaklı şeyler. Örneğin sizin istediğiniz hizmeti veren firmalar illaki vardır ama onların fiyatları size gelmez. Size o tarz kurumsal bir firma atıyorum çorap çifti 10 lira der siz dersiniz ki şu fasonda 5tl aynı mal sonuçta çorap 2 defa kullanacaksın sonra çöp dersiniz. Aynı olayı deprem ve türkiye gerçeğinden içinde bulunduğum yerden anlatayım. İnşaatlarda 30 senedir değişen tek şey deniz kumu kullanılmaması, elde karılan beton kullanılmaması, tahta ziftli kalıp kullanılmaması ve nervülsüz demir kullanılmaması dışında bir gelişme yok. Örneğin bir betonerme yapı deprem kuşağı ülkemizde doğru uygulamalarla 100 yılı çok rahatlıkla geçirebilir. Ama sırf bu fiyat politikalarından ve insanların bilinçsizliğinden 30-40 senede bir ev yenilemek zorunda kalınacak. Başka en temel milli sermaya konusu yalıtımlar. Bina yalıtımları doğru ve etkili şekilde uygulandığında minimum %50 doğalgaz tasarrufu sağlanabilir. Mevcut 3-4 santimlik yalıtımlar ve yanlış uygulamayla maksimum %5-10 arası fayda sağlar yeni binalar dahil. Yani insanlar ne istediğini bilecek bilgi birikime gelmedikçe hem işler zorlaşacak hem de kalitesizlik devam edecek.
Ucuz halleri bu yani hocam

Ben yorumuna çok katılmıyorum açıkçası örneğin ürettiğin ürünün beden tablosunu oluşturmak bir maaliyet değil zaman meselesi.. Yani zamandan kastım da 1 saat felan maksimum.. Her kalite ürünün illa satıcısı da olur alıcısı da iş her ne halt yapıyorsan doğru dürüst yapmak..
toptancı pişmanlıktır net

bu arada yurtiçi mi yurtdışı mı e-ticaret yapıyorsun acaba
Yurt içi hocam.. Bir ara mesela Ozon ( Rusya'nın Trendyol'u) ile çalışalım diye baktım adamlar 1000 USD olmadan senin paranı sana vermiyor hani bizdeki pazaryerlerindeki gibi 1 ay bekletip sonra gönderme felan yok 999 dolar satışın oldu ama 1 dolar daha satamadın bir kuruş alamıyorsun. Kaldı ki 1000 dolarlık ürünü ve bu ürünlerin kargo parasını da hesaplarsan çok mantıklı durmuyor.. Tabi amazon vs gibi birçok platform var ama özellikle kargo konusunda işler çığrından çıkmaya çok müsait olduğu için böyle çok çok detaylı bir araştırmanın içinde de olmadım hiç..
İşini layığıyla yapan, her aradığınızda ulaşabildiğiniz, beden tablosu kısmen olan toptancı arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Ürün gamımız -> bay, bayan ve çocuk iç giyim, çorap, çamaşır, pijama, fantezi giyim.
Hocam bir iletişim gönderir misin bana PM'den felan.. Yada profilimde whatsapp var oradan da yazabilirsin..