siyah beyaz çıktı alıyorsan ofis tipi yazıcılar en iyisi ama yanında renkli çıktıda sık alırım diyorsan ev tipi hiç bir yazıcı yeterli gelmez. tanklı yazıcılar ev tipi değil aslında ama öyle küçük kompakt yaptılar ki evdede kullanılabiliyor. tanklı yazıcı hiç kullanmadım. en son kullandığım yazıcı LEXMARK markaydı fazla bilinmez ama çok kaliteliydi.

Tanklı yazıcıda ise epson en iyisi diye çok yorum okudum. şöyle bir şeyde var benim gibi ADANA gibi sıcak illerde yaşıyorsan ve 4 ay yaylaya gidip yazıcıyı çalıştırmıyorsan o sıcaklarda mürekkep ya kurur yada ömrü azalır.uzun süre çalıştırmama sıcak gibi faktörlerde senin yazıcının ve mürekkeplerinin performansını etkiler.

haftada en az 3 kere çıktı alırım diyorsan orginalden vazgeçme. sahte mürekkep işlerine girme. yapan elbet vardır ama sen girme o işlere