AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben stajyer psikolog olarak bu kanıya varamadım sen ne kadar vardın kişilerin özel hayatlarını ne ara çözdün ne ara elinde bir test yaptın ne verisi var elimde 1 2 konu ile herkes başarısız mı diyorsun 😂 oldukça komiksin. Kişilerin özel hayatı bir genelleme olarak kullanılamaz ufak bir test yapsan dahi bu r10 geneline vurulamaz en kötü 10 bin katılımcı beklersin.
Merhaba, Birçok psikolog sadece terim öğrenip sizlere sunuyor. Kolay bir iş değil umarım staj sonrasında da çok daha iyi yerlere gelirsin .) Pratik bu işlerde en önemlisi sorduğun sorulara cevap vereyim.

Kişilerin hayatlarını şu an en iyi psikolog olan "Daniel Goleman" ya da "Jorden Peterson" zaten bu kişileri çok daha iyi biliyorsundur. Bu adamlar sayısız tez, makale vs. yazmasına rağmen tamamen kişilerin hayatlarını çözdüklerini iddia etmez zaten böyle bir iddiası olan kişiden de uzak durun. Çünkü her zaman yeni konular, yeni tipler çıkmaktadır. Ben burada bilgili olduğum konulara sizlere aktarmak amaçlı yazmaktayım. Bir önceki kişiye cevapta yazdığım gibi forumun tamamına başarısız demedim. Birçok kişinin başarısız olduğunu görmekteyim dedim.
Veri konusunda da birçok veriden faydalanıyoruz. Diğer kişiye de veri sundum sana da bol bol sunarım .) Sonuçlarımız için de profilimdeki hesabımı kontrol edebilirsin.
Keyifli forumlar.