Merhaba, öncelikle umarım keyfin yerindedir .) Forumun tamamının bu konuda başarısız olduğunu söylemedim. Birçok
kişinin kadınlar konusunda başarısız olduğunu söyledim. Türkiye'de her 10 Erkekten 7'si
kadınlar konusunda başarısız. Başarılı dersen kendini kandırmış olursun. 30 yaşına gelip kadın eli değmeyen, 4 üniversite bitiren ama hiçbir sosyal çevresi
olmayan insanlarla eğitim vermekteyim. Soru alanı olduğundan dolayı instagram linkimi buraya bırakamıyorum sanırım
profilime girdiğinde instagram hesabım mevcut oradaki sonuçlardan ve ücretsiz bilgilerden de faydalanabilirsiniz.
Gelelim evlilik konusuna öncelikle Türkiye'de en çok boşanma nedeni "İlgisiz ve kaba davranmaktır"
Tüik verilerine göre bu şekildedir. Buna nazaran birçok avukat çevremden ve istatistiklerine göre de
cinselliktir. Cinsellik vs. konularını başka zaman konuşuruz. Tüm evlilikler mutlu ve huzurlu olduğunu düşünüyorsanız hayal aleminde yaşıyorsunuz. Evlendiğinizde sorumluluk daha da artar, sorunlar daha da fazlalaşır ha buradan evlenmeyin vs. çıkarmayın

Mutlu olan birçok ilişki de vardır ve biz erkeğiz
sorumluluk almak, güçlü olmak zorundayız. Sadece kanıt istersiniz diye verilerle konuşmak istedim .)
Evet, kadınlar konusunda ortada başarılı olacak bir konu vardır .) çünkü ilk çağdan beri kadın - erkek ilişkileri hep karmaşık olmuştur. Ben de her zaman kendimi geliştirmekteyim ve geliştirdikçe, tecrübelendikçe bilgilerimi aktarmaktayım. Tamamını İnstagram profilimizden ulaşabilirsin.