erkekbenligi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, öncelikle umarım keyfin yerindedir .) Forumun tamamının bu konuda başarısız olduğunu söylemedim. Birçok kişinin kadınlar konusunda başarısız olduğunu söyledim. Türkiye'de her 10 Erkekten 7'si kadınlar konusunda başarısız. Başarılı dersen kendini kandırmış olursun. 30 yaşına gelip kadın eli değmeyen, 4 üniversite bitiren ama hiçbir sosyal çevresi olmayan insanlarla eğitim vermekteyim. Soru alanı olduğundan dolayı instagram linkimi buraya bırakamıyorum sanırım profilime girdiğinde instagram hesabım mevcut oradaki sonuçlardan ve ücretsiz bilgilerden de faydalanabilirsiniz.
Gelelim evlilik konusuna öncelikle Türkiye'de en çok boşanma nedeni "İlgisiz ve kaba davranmaktır" Tüik verilerine göre bu şekildedir. Buna nazaran birçok avukat çevremden ve istatistiklerine göre de cinselliktir. Cinsellik vs. konularını başka zaman konuşuruz. Tüm evlilikler mutlu ve huzurlu olduğunu düşünüyorsanız hayal aleminde yaşıyorsunuz. Evlendiğinizde sorumluluk daha da artar, sorunlar daha da fazlalaşır ha buradan evlenmeyin vs. çıkarmayın Mutlu olan birçok ilişki de vardır ve biz erkeğiz sorumluluk almak, güçlü olmak zorundayız. Sadece kanıt istersiniz diye verilerle konuşmak istedim .)

Evet, kadınlar konusunda ortada başarılı olacak bir konu vardır .) çünkü ilk çağdan beri kadın - erkek ilişkileri hep karmaşık olmuştur. Ben de her zaman kendimi geliştirmekteyim ve geliştirdikçe, tecrübelendikçe bilgilerimi aktarmaktayım. Tamamını İnstagram profilimizden ulaşabilirsin.
keyfim yerinde hocam sağ olun. hala FORUMDAKİLERİN genelinin bu konuda başarısız olduğunuz kanaatine nerden vardığınızı anlamadım. konuyu açarken erkeklerin bu konuda biraz daha sıkıntıda olduğundan bahsetseniz anlayabilirdim. fakat forumdakiler için böyle genelleme yapmanızın sebebi 2-3 tane ergenin sevgilisinden ayrılıp burada konu açması veya asosyal birinin, birinden hoşlanıp özgüvensizliğinden dolayı bir şey yapamamasıyla ilgili yine burada konu açmasından kaynaklı diye düşünüyorum. fakat cidden bir çok arkadaşım mevcut forumda hepsi gayet mutlu bende öyle. bunun dışında evliliklerden bahsetmişsiniz fakat kadınlarla birlikte olmayı, sevgili olmayı, biriyle ilişki yaşanıyor olmasını başarı olarak lanse etmişsiniz. bunu böyle lanse edip sonrasında evlilikler mutlu değil vs demeniz saçma değil mi? madem başarı onlar mutlu değil başarı sayılmıyor diye lafınızdan dönmek gibi bir şey bu

edit; kadınlarla mutlu olma konusunda başarısız deseydiniz, dediklerinize belki katılabilirdim hocam fakat bunu bir başarı olarak görüp sonrasında evliler mutlu değil diye saymamanız saçma geldiğinden ötürü katılamıyorum.