Ben vadeli işlemleri zevkine oynarım portföyümün %5i ile

her ay atarım içeriye. Kaybetsemde umurumda olmayan bir para. Beni merak etmeyin siz hocam benim mesleğim bu

ben sadece sizi bilgilendirmek amaçlı yazıyorum. Sizin dediğiniz o coinler tokatlama potansiyeli daha yüksek coinler sizin paranız sizin için değerli olduğundan uyarmak istedim sadece. Yoksa ne kazanıp ne kaybettiğiniz zerre umurumda değil 🤷🏻♂ Başarılar bol kazançlar. Yapay zeka destekli işlem açıyorum ben hem geneli böyle bitiyor
hocam valla iyi giriyorsunuz siz bu pozisyonlara bunları taşımaya yürek dayanmaz aman dikkat edin hocam yüksek girmeyin kaldıracı falan düşürün

bizde oyalanıyoruz ufak ufak yoksa kumar bağımlılığı yok hocam ayrıca baktığımız analiz diye takıldığımız grafikler tamam bir nebzede olsada ufak ufak tüyolar veriyor ama kumarda her zaman kasa kazanır buda bir gerçek söylediğiniz gibi coinlerin bir çoğu ponzi yapmaması gereken hareketler rakamlara bir anda dump pump olup içerde vadeli spot ne var ne yok 1 dakkada silip geçiyorlar yani hepsi boş aslında amaç oyalanmak bana görede o yüzden 100-200$ gibi rakamlarla yürüyorum üzeri cepteki sermaye olmamalı bana göre KAR olur kardan zarar edersin onu istediğin kadar riske at hatta onu bile çekip cebe koymak çok daha makul ama heyecan arıyoruz işte sizede bol şanslar hocam arada passlaşalım hocam görüşmek üzere